Deputatul Cristi Romanescu a transmis un comunicat de presă în care își exprimă punctul de vedere legat de noile salarii din Sănătate. Deputatul buzoian vorbește de situațiile hilare în care au ajuns o parte dintre angajații din spitale.

”PSD a reușit performanța de a da peste cap întregul sistemul sanitar si nu numai, din pacate. Printr-o maniera de conducere perfida, puterea a creat mari falii în rândul angajaților din medicină, întorcându-i pe unii împotriva celorlalți. „Dezbina si stapaneste” este tactica preferata, dupa cum putem observa. Promisiunile guvernului s-au transformat în praf în ochii doctorilor. Alianța PSD-ALDE a anunțat cu mare pompa că va dubla sau chiar tripla salariile din sănătate, dar nu a făcut decât să ia de la unii și să dea la alții. Astfel, în mod fatarnic, unii medici au primit, salariul aferent lunii martie, mult mai mare, în timp ce asistente, infirmiere și brancardieri, au încasat bani mult mai puțini.

Nu a fost vorba nicidecum de mărirea salariilor din sistemul sanitar, ci s-a luat din buzunarul unora pentru a umple buzunarul altora. Acestea sunt metodele murdare prin care guvernează PSD! S-a ajuns astfel la o stare evidenta de frustare, o situație sociala asemanatoare unui butoi cu pulbere, cu efecte dezastruoase în sistemul sanitar, dar cu reverberatii in toata societatea romaneasca. Ceea este de retinut si de subliniat este faptul ca in final, cei mai afectați vor fi tot românii, care, deși plătesc sume foarte mari pentru sănătate, raman victimele unui sistem bolnav. Între timp, protestele angajaților din sănătate se extind în toată țara, iar soluțiile pentru îndreptarea problemelor întârzie, nepermis. Prima soluție ar fi demisia ministrului Sănătății, care a girat actiunile nedrepte si nedemne din sistemul medical. Dar nu ar fi de ajuns, din pacate. Este nevoie de o guvernare responsabilă in totalitatea si unitatea sa, nu de soluții de moment, de compromisuri pentru a cârpi pe ici, pe colo.

Mai mult, exista o saturatie care ajunge la nivelul dezgustului si a dezinteresului in intreaga societate romaneasca. Constatare care este dureroasa, dar evidenta. De aceea, PNL continuă să atragă atenția asupra anomaliilor din această guvernare toxică și solicită actualei puteri să se întoarcă cu fața spre români”, a afirmat liderul PNL Buzău, Cristi Romanescu.

1 COMENTARIU

  1. A inceput sa mai vorbeasca si el de frica sa nu fie schimbat? A vazut ca se ingroasa gluma si risca sa ramana fara conducerea partidului? Este ca un catel care latra dar nu are curajul sa se apropie sa muste, ca de, ar musca mana celui care il hraneste (adica PSD). Rusinica mister sebastian romanescu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.