UPDATE: În urmă cu câteva momente s-a încheiat şedinţa din sediul PC.

Vasile Nistor şi Gheorghe Coman au părăsit sediul filialei şi susţin o conferinţă de presă la cabinetul parlamentar al deputatului.

Gheorghe Vlase ţine de asemenea o conferinţă de presă la sediul partidului.

Se pare că Vasile Nistor i-a  ameninţat cu excluderea din partid pe membrii care se opun investirii lui Coman la conducerea Organizaţiei judeţene PC. La rândul său, Gheorghe Vlase  a contraatacat, spunând că hârtia semnată de secretarul general al PC nu este relevantă atâta timp cât nu există un document oficial de validare din partea Biroului Permanent Naţional al PC. Vlase a adăugat că, în cazul în care Coman va fi impus la conducerea organizaţiei, vor acţiona în instanţă şi vor solicita intervenţia preşedintelui de onoare al PC, Vasile Voiculescu. Mai mult, Gheorghe Vlase consideră că deputatul Gheorghe Coman nu este omul potrivit la conducerea PC Buzău, având numeroase dosare penale, ceea ce crează o imagine nefavorabilă Partidului Conservator.

 

Deputatul Gheorghe Coman, devenit recent membru al Partidului Conservator, a fost împiedicat, în urmă cu câteva momente, să intre în sediul PC Buzău, de câţiva susţinători ai lui Gheorghe Vlase, cel care a condus filiala PC până zilele trecute. El a arătat o adresă semnată de secretarul general al PC, Damian Florea, prin care era investit cu calitatea de şef al organizaţiei judeţene a Partidului Conservator, însă fără rezultat. S-a întors la maşină unde a stat până la sosirea preşedintelui executiv al PC, Vasile Nistor, venit astăzi la Buzău pentru a clarifica situaţia conflictuală creată în urma numirii lui Gheorghe Coman ca preşedinte interimar al organizaţiei buzoiene.

Imediat după intrarea lui Nistor în sediul PC Buzău, a revenit şi Coman. Reuniunea din sediul PC este condusă de fostul şef al PC, Gheorghe Vlase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.