burhala2bun
Moartea fulgerătoare a antrenorului de arte marțiale, Florin Burhală, a provocat un șoc imens în rândul celor care l-au cunoscut ori care au auzit, de-a lungul vremii, despre performanțele avute cu sportivii pe care i-a avut pe mână.
Deputatul PSD, Marcel Ciolacu, deplânge și el trecerea în neființă, atât de brusc, a lui Florin Burhală la doar 54 de ani.
”Am primit cu mare tristeţe vestea dispariţiei fostului antrenor Burhală Ion Florin, presedintele organizatiei sectoriale nr.1, pe care destinul tragic l-a luat de lângă noi. Adio coleg şi prieten drag, rămâi în inimile noastre. Fie ca Bunul Dumnezeu să mângâie familia îndoliată şi să le dea putere tuturor celor care l-au cunoscut şi apreciat”, a transmis deputatul Marcel Ciolacu.

Reamintim, în seara zilei de 13 iulie, în jurul orei 20.00, ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a fost sesizat cu privire la faptul că în Balta Luciu se află un autoturism răsturnat.
La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 12 poliţie rurală Pogoanele, de la Serviciul Rutier şi din cadrul Serviciului Criminalistic pentru cercetarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Totodată, la fata locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” Buzău.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că autoturismul a fost observat de către un bărbat de 43 de ani din Luciu şi un tânăr de 29 de ani din comuna Ruşeţu care au constatat că maşina era a unor bărbaţi care în timpul zilei pescuiseră în apropierea lor.
În urma intervenţiei echipajelor prezente la faţa locului şi a altor persoane au fost scoase din apă cadavrele a doi bărbaţi de 57, respectiv 54 de ani, ambii din municipiul Buzău, pe suprafaţa corpurilor nefiind observate urme vizibile de violenţă. Alături de Florin Burhală a mai murit un prieten drag de-al său, Constantin Florea, cei doi fiind în cursul zilei de luni, împreună, la pescuit.
Cadavrele au fost transportate la Morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Buzău în vederea efectuării necropsiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal cercetările fiind continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 12 poliţie rurală Pogoanele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.