Anunţată iniţial pentru începutul acestei săptămâni, redeschiderea circulaţiei auto pe pasajul de la parcul Marghiloman a fost amânată. Decizia îi aparţine constructorului, care aşteaptă să finalizeze şi căile pietonale de pe cele două laterale.

Săptămâna trecuta, edilii anunţau că pasajul de pe Horticolei va fi redeschis circulaţiei auto cât de curând. Era încheiată inclusiv trasarea marcajelor pe carosabil.
Promisiunea nu a fost însă respectată, constructorul hotărând între timp să menţină circulaţia oprită până la finalizarea căilor pietonale.
Cele două spaţii laterale rezervate pentru pietoni au fost separate de carosabil printr-un parapet înalt de beton, care urmează să fie vopsit zilele acestea, în funcţie de condiţiile meteo.
De asemenea, mai trebuie fixate şi balustradele, care nu au fost amplasate decât pe porţiunea care traversează şoseaua.
Mai sunt de executat şi alte lucrări, dar constructorul se înscrie în termenele contractuale şi nu vor fi întârzieri. Circulaţia ar putea fi reluată pe pasajul de la Marghiloman, care face legătura între bulevardul Republicii şi strada Horticolei, la jumătatea lunii februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.