Despre noi

Jurnalul de Buzau” a luat fiinta in 2010, intr-un an in care criza economica si-a pus serios amprenta asupra presei romanesti. Avand in vedere succesul rapid de care au inceput sa se  bucure in ultima vreme publicatiile on-line, in timp ce presa scrisa a cunoscut un regres considerabil, ziare de marca incheindu-si activitatea ca urmare a recesiunii financiare, ne-am gandit ca un site dedicat stirilor si noutatilor de orice natura din judetul nostru, este binevenit pe piata media buzoiana.

Drept dovada ca “Jurnalul de Buzau” a prins la buzoieni stau si cifrele care indica traficul pe site-ul nostru. In numai o luna de la debut, portalul de stiri “Jurnalul de Buzau” a inregistrat peste 5000 de vizitatori unici, in continuare trendul fiind unul ascendent.

“Jurnalul de Buzau” are in spate o echipa mica de jurnalisti inimosi care se straduiesc sa va tina zilnic la curent cu ultimele noutati din judet, sa va aduca primii stirile care va intereseaza, sa trateze obiectiv si fara interpretari subiectele de presa din urbea noastra.

Echidistanta este cuvantul de ordine pentru “Jurnalul de Buzau” care nu urmareste nici interesele vreunui politician sau ale vreunui partid politic si nici alte obiective ascunse ci doar sa va aduca in timp real informatia care va intereseaza, tratata impartial si din prisma tututor celor implicati.

Si pentru ca cel mai mult ne intereseaza parerile celor care ne acceseaza zilnic suntem deschisi la comunicare si acceptam criticile dar si sugestiile cititorilor nostri la jurnaluldebuzau@yahoo.com.