UPDATE [13:15] 12 Florina Stoian a rămas singură în concurs. Cu alte cuvinte, este singurul candidat care a trecut de proba interviului. Florina Stoian mai are de susţinut proba de prezentare a planului managerial, pe care, dacă o va trece va fi noul inspector şcolar general.
UPDATE [11.40] Dumitru Săndulache a picat prima evaluării dosarelor astfel că în cursa pentru ocuparea locului de inspector şcolar general au rămas 5 candidaţi.

 

Astăzi, se desfășoară concursul pentru  ocuparea postului de inspector școlar general. Cei șase candidați înscriși pentru șefia învățământului buzoian vor susține examenul la sediul Ministerului Educației. Candidații care aspiră la postul de șef al IȘJ sunt actualul inspector general, Nela Wamsiedel, Florina Stoian, fost șef al IȘJ Buzău, actualmente metodist la Casa Corpului Didactic, Ionela Voicu, profesor învățământ primar Cislău, Ionel Meiroșu, profesor discipline tehnice la Școala gen. nr. 5 din Râmnicu Sărat, Dumitru Săndulache de la Colegiul Agricol, care va candida pentru a patra oară la acest concurs, profesorul Radu Ispirescu de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă.

Examenul de astăzi se anunţă a fi unul mai riguros deoarece Ministerul a schimbat metodologia de concurs şi a impus  o nouă bibliografie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.