militari

Marţi, 9 decembrie 2014, la comandamentul Diviziei 2 Infanterie „Getica” a avut loc o ceremonie militară şi religioasă de comemorare a căpitan-comandorului Corneliu-Gabriel Titiana:
Căpitan-comandorul Corneliu-Gabriel Titiana, unul dintre cei doi militari răniţi în urma accidentului aviatic produs la sfârşitul lunii noiembrie, a decedat luni, 8 decembrie, în jurul orei 12.30, la Spitalul Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri Bucureşti.
Militarul, aflat în stare gravă după prăbuşirea elicopterului, a fost operat de mai multe ori, prognosticul stării sale de sănătate fiind însă în permanenţă rezervat.
Căpitan-comandorul Corneliu-Gabriel Titiana, în vârstă de 46 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. Era pilot instructor clasa I pe aeronava IAR 330, îndeplinea funcţia de comandant patrulă la Escadrila 713 Elicoptere din Baza 71 Aeriană şi avea la activ 1.300 de ore de zbor.
Militarii din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica” îşi exprimă profundul regret pentru pierderea vieţii militarului şi sunt alături de familia îndurerată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.