Consilierii județeni au aprobat, astăzi, prorogarea termenului de numire până la 31 iulie 2014 a directorilor Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Buzău. Acest lucru înseamnă că  Alina Bădulescu, Carol Dinu și Cristina Crețu rămân interimari la conducerea DGASPC timp de încă un an. Proiectul de hotărâre a trecut cu unanimitate de voturi, dar consilierii PDL au ținut să atragă atenţia că ar trebui organizat cât mai repede concurs pentru ocuparea în bună regulă a celor trei funcţii.

„Suntem de acord cu prorogarea dar am dori să putem scoate la concurs aceste posturi pentru a fixa directorii pe post prin concurs, ceea ce le-ar da și o mai mare greutate după o lungă perioadă de interimat. Nu trebuie să uităm că, totuşi, este vorba despre instituţia cu cel mai mare număr de angajaţi dar şi cu cele mai mari cheltuieli”, a punctat consilierul județean Raul Florescu.

Cristi Bîgiu, președintele Consiliului Județean Buzău, a garantat că se va organiza acest concurs, dar numai după ce se vor face anumite modificări în organigrama instituţiei.

„Se vor face demersurile pentru a se da examenul dar va trebui făcută și o mică modificare la organigramă, după ce vom încerca să preluam la DGASPC și CITO Râmnicu Sărat, și poate și din această cauză sunt aceste întârzieri”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.