Cu toate că lansarea a fost programată într-o seară de joi, Clubul No Limit a fost aproape plin cu ocazia venirii lui Ioan Gyuri Pascu la Buzău. Și aranjamentul ”puțin mai altfel” , cu mesele ce formau un semicerc în jurul scenei, dădeau o atmosferă mai intimă clubului, obișnuit să găzduiască reprezentații cu casa închisă.

Însoțit de Vlady Cnejevici și Teo Boar , duo-ul ce formează ”Blue Workers” , Pascu a dovedit încă o dată că ipostaza de cîntăreț i se potrivește ca o mănușă. Încă de la primele acorduri  , un  fel de jazz căruia i se adaugă motive românești sau chiar yodlere tiroleze , însăilate meșteșugit cu glume și povestiri despre perioada cazonă pentrecută în orașul nostru , ”Nemuriciul” a cîștigat repede simpatia asistenței. Piesele de pe noul album au fost intercalate în setlist cu melodii mai vechi , (”Africa , Africa”   sau ”Alerg printre stele” ) , cunoscute de publicul prezent în sală.

Ioan Gyuri Pascu a ales ca turneul de promovare să înceapă chiar din Buzău datorită numeroaselor amintiri frumoase care îl leagă de orașul nostru.

Dealtfel , într-unul dintre momentele de respiro dintre melodii , artistul povestea că însuși tatăl actualului primar deținea funcția de comandant al regimentului din care făcea parte.

Noul album al lui Ioan Gyuri Pascu conține 11 piese printre care se numără The Song, Caută Inima, Cover Me, La Modă, Nu te Lăsa sau Magic. Alături de ”Blue workers”  pe album apare și fiica artistului în postura de saxofonistă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.