Valul de demisii din organizatia PSD Ramnicu Sarat a fost doar o furtuna intr-un pahar cu apa, sustin oficialii conducerii judetene a social-democratilor. Din numarul de 193 demisii, avansat de presedintele suspendat al organizatiei, Crisitian Perieteanu, au ramas valabile doar patruzeci, si acestia fiind ale unor angajati ai acestuia.

Cel putin asa sustine vicepresedintele P.S.D. Buzau Aurel Gubandru, care asigura, cu caracter interimar, alaturi de vicele Petre Emanoil Neagu, copresedintia organizatiei municipale P.S.D.

Dupa cum este stiut, scandalul de la nivelul organizatiei ramnicene a Partidului Social Democrat, provocat de suspendarea liderului Cristian Perieteanu – eveniment consumat la sedinta Biroului Permanent Judetean din data de 25 februarie – urmata de demisia acestuia din functia de vicepresedinte pe judet si, apoi, de plecarea sa din partid, a reizbucnit la inceputul acestei luni. Aceasta dupa ce fostul secretar al organizatiei judetene, Maria Hoisan, s-a prezentat la sediul organizatiei judetene cu un dosar cu demisii, 193 la numar, dupa cum sustine fostul presedinte, Cristian Perieteanu. De cealalta parte, responsabilii P.S.D. Buzau au sustinut din start ca numarul demisiilor nu ar fi nici pe departe cel anuntat de Perieteanu, urmand ca rezultatele contabilizarii pierderilor suferite de organizatia ramniceana sa fie comunicate ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.