judecatorComisia de evaluare constituită la nivelul Tribunalului Buzău cu scopul de a găsi un sediu pentru Judecătoria Buzău mai are doar două posibilităţi, după ce doi dintre ofertanţi au fost descalificaţi în urma inspectării obiectivelor.
La sfârşitul săptămânii trecute, după vizitarea celor patru spaţii înscrise în concurs, comisia de evaluare constituită la nivelul Tribunalului a considerat că societatea Conprif S.A, care punea la dispoziţie un spaţiu pe strada Frăsinet şi firma Solo Prod, cu o clădire în Zona Industrială nu pot merge mai departe la licitaţie pentru că ofertele nu întrunesc toate condiţiile prevăzute în caietul de sarcini. Au rămas astfel în joc două oferte de spaţii: centrul comercial Galleria, care a mai fost descalificat o dată pentru neîntrunirea unor condiţii tehnice, precum şi clădirea de lângă Bazar, care nu deţine un spaţiu aferent pentru parcare.
Clădirea care ar trebui să găzduiască Judecătoria trebuie să aibă o suprafaţă pentru săli şi birouri de cel mult 1.800 mp. În birourile unde vor lucra magistraţii trebuie să existe parchet, jaluzele verticale, dar şi un mobilier anume trecut în caietul de sarcini. Noul sediu al Judecătoriei trebuie să fie situat într-o zonă uşor accesibilă cu mai multe mijloace de transport şi să aibă spaţiu pentru parcarea a 10-15 autoturisme. Dezvoltatorul imobiliar care va oferi clădirea spre închiriere Tribunalului Buzău în subordinea căruia se află Judecătoria Buzău trebuie să asigure absolut toate dotările cerute în caietul de sarcini în maximum 90 de zile de la semnarea contractului. Potrivit vechiului anunţ de licitaţie, proprietarul clădirii urmează să primească pentru o perioadă de cinci ani, cât este durata contractului, nu mai puţin de 1.080.000 de euro, la care se adaugă TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.