Doi buzoieni apar pe lista posibililor miniștri ai Cabinetului Orban. Este vorba despre deputatul Cristi Romanescu, lider al PNL Buzău, și despre Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiției.        
 
Numele lui Cristi Romanescu apare în dreptul Ministerului Tineretului și Sportului, însă aici este luată în calcul și o a doua variantă, respectiv Sorin Moldovan. Cristi Romanescu este deputat de Buzău, lider al Organizației Județene a PNL, dar și președinte al Federației Române de Tenis de Masă și vicepreședinte al Federației Europene de Tenis de Masă.
Cătălin Predoiu, născut în județul Buzău, ar putea fi viitorul ministru al Justiției, el ocupându-se și în trecut de acest portofoliu. Cătălin Predoiu a fost ministru al Justiției în în guvernele Tăriceanu, Boc și Mihai Răzvan Ungureanu. În  februarie 2012, a îndeplinit și funcția de prim-ministru interimar. A fost și ministru interimar al Afacerilor Externe în perioada 1 octombrie 2009 – 23 decembrie 2009. Este singurul ministru care a fost menținut în funcție în cinci guverne consecutive.
Generalul Nicolae Ionel Ciucă ar putea fi viitorul ministru al Apărării Naționale. Din 2011 și până în 2014, generalul Ciucă a fost șef al Diviziei 2 Infanterie Getica Buzău.
Lista miniștrilor nu este definitivă, putând apărea modificări de ultimă oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.