2pDoi baieti din Buzau sunt dati disparuti de saptamana trecuta dupa ce acestia au plecat de acasa si nu s-au mai intors. Pe 7 martie poliția a fost sesizată de o femeie din municipiul Buzău cu privire la faptul că fiul său, Marian Preda în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu din ziua de 5 martie și nu a revenit. Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că minorul a mai plecat de la domiciliu, însă a revenit de fiecare dată.  Inspectoratul de Poliție Județean Buzău a solicitat darea în urmărire la nivel național a minorului, iar polițiștii desfășoară activi­tățile ce se impun în vederea depistării acestuia. Băiatul are aproximativ 1,50 m. înălțime, ochi albaștri, păr blond, tuns scurt. În momentul în care a plecat de acasă, Marian Preda era îmbrăcat cu pantaloni tip bluejeans de culoare albastră, geacă din fâș cu două fețe (una neagră cu dungi albe și una gri), iar pe cap purta un fes de culoare albă.

1dTot de vineri, polițiștii caută un alt copil care a plecat către școală, însă nu a mai revenit la domiciliu. La data de 7 martie, poliția a fost sesizată de un buzoian că fiul său, Daniel Durac, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu către școalăși nu a revenit. Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că minorul a mai plecat de la domiciliu, însă a revenit de fiecare dată. Inspectoratul de Poliție Județean Buzău a solicitat darea în urmărire la nivel național a minorului, iar polițiștii desfășoară activitățile ce se impun în vederea depistării acestuia. Daniel Durac are  aproximativ 1,50 m. înălțime, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt. În momentul în care a plecat de acasă, era îmbrăcat cu pantaloni tip bluejeans de culoare maro, bluză de trening gri cu mâneci albastre, pantofi tip adidas de culoare albă, iar pe cap purta un fes de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea minorilor sunt rugate să anunțe de îndată cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.