Doi tineri au fost reținuți, după un scandal provocat duminică. Ambii i-au înjurat și amenințat pe polițiști, iar unul dintre ei a aruncat cu o sapă către oamenii în uniformă. Mascații au intervenit.

„Doi bărbaţi din Pogoanele, care au provocat scandal, au fost „calmaţi” de polițiști/ Ei au fost reținuți pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

În după-amiaza de duminică, un echipaj de poliție aflat în exercitarea sarcinilor de serviciu a primit un apel prin S.N.U.A.U. „112” prin care se sesiza că mai multe persoane deranjează liniștea și ordinea publică ascultând muzică la volum foarte mare.
Polițiștii s-au deplasat de îndată la faţa locului și au stabilit că cele sesizate se confirmă, turbulenţii fiind în principal membrii aceleiași familii. La vederea echipajului de poliție, doi dintre aceștia, în vârstă de 17, respectiv 25 de ani, au devenit violenți verbal și fizic, amenințând cu acte de violență polițiștii.
În timpul discuțiilor purtate de polițiști pentru aplanarea situației și pentru determinarea de a înceta acțiunile de amenințare și tulburare a ordinii și liniștii publice, tânărul de 25 de ani ar fi amenințat polițiștii cu o sapă, aruncând obiectul pe direcția acestora, fără a le produce vătămări.
Imediat au sosit în sprijinul polițiștilor luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și mai multe echipaje aflate în serviciu pe raza secțiilor de poliție rurală arondate. Toate persoanele implicate au fost identificate, imobilizate și conduse la sediul Poliției.
Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate sub coordonarea parchetului.” , se menționează într-un comunicat de presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.