Senatorul PNL Doina Tudor, trimisă în judecată de procurorii DNA pentru complicitate la luare de mită, şi-a dat demisia din Parlament începând cu 15 mai. Demisia figurează pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Senatului care se desfăşoară la ora transmiterii acestei ştiri. Doina Tudor a fost trimisă în judecată în luna aprilie alături de Daniel Tudor, fost vicepreşedinte al ASF şi Ovidiu Marian, secretar general al Senatului la data comiterii faptelor. Dosarul va fi soluţionat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit DNA, „în perioada martie – mai 2013, în contextul efectuării unui control la o societate de asigurări, inculpatul Marian Ovidiu a pretins de la acţionarul majoritar al firmei respective (denunţător în cauză), pentru inculpatul Tudor Daniel George, suma de 3.000.000 de euro.

2 COMENTARII

  1. Cum a ajuns aceasta turnatoare secu in Senat ? Fara studii, fara CV pana 34 de ani, numai pe lovelele furate a lui Daniel Tudor..A mai ramas Erland Cocei ca un relict cal troian la banul public pentru Daniel Tudor….

  2. Alt parlamentar de import. Duca-se unde vede cu ochii impreuna cu asociatul (sotul, sau cum se vor mai numi astfel de hoti). Una dintre cele mai bogate familii post-decembriste din tara asta fara sa transpire un pic macar; acum sa se duca la mititica de lux un an doi, cum va decide puterea judecatoreasca, alta piesa la dosarul romanesc de faliment national.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.