Deputatul Adrian Mocanu si membrii Organizatiei de Tineret a Partidului Miscarea Populara au decis sa doneze sange pentru o asistenta medicala bzoianca, ce a fost victima unui accident rutier petrecut la finele saptamanii trecute.

„Asistenta medicala de radiologie Mariana Tanasescu, din Buzau, mama a doi copii, pe care ii creste singura, a fost recent victima unui grav accident de circulatie. Cu toate ca interventiile medicilor buzoieni si ale celor de la Spitalul Floreasca, din Capitala, au reusit sa restabileasca functiile vitale ale pacientei, Mariana Tanasescu a pierdut foarte mult sange si are nevoie urgenta de sprijinul nostru, al buzoienilor.

In zi de mare sarbatoare (Sfanta Maria Mica, cea a carui nume este purtat de asistenta medicala din Buzau), Deputatul Adrian Mocanu si membrii Organizatiei de Tineret a PMP au decis sa doneze sange, joi,  8 septembrie, la Centrul de Transfuzii, cu intentia ca acest gest colectiv sa se constituie intr-un exemplu de urmat pentru cat mai multi dintre buzoieni. Mariana Tanasescu are nevoie de sange din grupa A2 pozitiv. Ii indemnam pe buzoieni sa se implice pentru salvarea vietii unui important membru al comunitatii noastre si pentru asigurarea in continuare a unui viitor normal pentru cei doi copii ai doamnei Tanasescu. Avand in vedere criza de sange din spitalele romanesti, este nevoie de implicarea urgenta a noastra, a tuturor. Voluntarii care doresc sa se alature acestei campanii umanitare pot sa doneze sange din grupa amintita (A2 pozitiv) la Centrul de Transfuzii din Buzau, cu mentiunea  ca sangele donat este pentru Mariana Tanasescu din Buzau, internata la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti”, se arata intr-un comunicat de presa al PMP Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.