Avocatul Dorin Bădulescu este oficial în Partidul Mișcarea Populară. Săpămâna trecută, președintele PNL Buzău, Cristi Romanescu a afirmat că le va retrage sprijinul politic atât lui Bădulescu, cât și altor membri liberali pe motiv să se situează în afara partidului. La câteva zile de la acest anunț, Dorin Bădulescu a fost astăzi prezent la o conferință de presă a PMP unde s-a prezent drept nou membru al acestei formațiuni politice. Fostul liberal a afirmat că nu se mai regăsește în politica de pseudo- stânga pe care a început să o ducă PNL la Buzău și a ales să se înscrie în PMP. Totodată, Bădulescu este de astăzi și noul președinte al organizației municipale a PMP Buzău.

Dorin Bădulescu a mai spus că deocamdată nu a primit documentele prin care PNL îl înștiințează că i-a retras sprijinul politic, însă acesta afirmă că nici nu va fi nevoie de aceste acte pentru că va demisiona. Totodată, Bădulescu își va pierde și mandatul de consilier județean, câștigat pe listele PNL.

1 COMENTARIU

  1. Si asta este doar inceputul. Cu Sebastian Romanescu la conducere partidul va ramane cu 10 votanti = 10 pupinc…isti membri de partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.