Politistii si inspectorii scolari au demarat anchete pentru a stabili in ce conditii o invatatoare de la Scoala nr. 5 a batut un elev de clasa a III-a chiar in timpul orelor de curs.

Totul a ieşit la iveala vineri dupa-amiaza, cand elevul in varsta de 9 ani, cu vanatai pe fata, a mers acasa si le-a povestit parintilor ca a fost batut de invatatoare in timpul orelor.  Elevul de clasa a treia le-a povestit părinţilor că în timpul orei stătea de vorbă cu o colegă. Ar fi fost observaţi de învăţătoare, iar în scurt timp cadrul didactic s-ar fi apropiat de băiat şi l-ar fi lovit în zona capului, dupa care l-a lovit cu capul de banca, reproşându-i că nu este atent.

Alertati, parintii au mers la directoarea scolii, dar si la politie. Inspectoratul şcolar a demarat o ancheta, mai ales ca elevul a marturisit ca nu este pentru prima data cand se intampla asa ceva.

In urma anchetei demarate de politisti, s-a stabilit ca impotriva invatatoarei de peste 60 de ani au mai fost formulate astfel de plangeri. In cele din urma, invatatoarea a recunoscut ca l-a lovit pe baiat. Pe numele sau a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru comportament abuziv. Anchetele vor stabili cu exactitate in ce conditii s-a produs incidentul, iar invatatoarea risca sa isi piarda inclusiv catedra.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.