Un accident mortal s-a produs, azi-noapte, pe DN2 E85, la ieșirea din Buzău spre Ploiești. Un bărbat s-a angajat în traversarea șoselei prin loc nepermis și a fost lovit în plin de o autoutilitară ce se îndrepta spre București. În urma loviturii, bărbatul, în vârstă de 54 de ani, din comuna Merei, a murit pe loc. Șoferul, un sucevean în vârstă de 31 de ani, le-a spus polițiștilor că nu a putut evita impactul, bărbatul apărând parcă din senin în fața mașinii sale. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la Morga Buzău.

Un alt accident mortal s-a produs în localitatea Pietroasele.Victima, o femeie în vârstă de 86 de ani dintr-o localitate din apropiere s-a angajat în traversarea străzii tot printr-un loc nepermis. Aceasta a fost acroşată de aun autoturism chiar la intesecţia Drumului Judeţean 203 C cu Şoseaua Naţională. Şoferul a observat-o prea târziu pe bătrână şi nu a mai putut evita impactul.

În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale şi urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-au produs cele două evenimente rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.