Un bărbat de 21 de ani a murit iar o fetiță de un an și jumătate a fost rănită, după ce peste cei doi s-a prăbușit zidul  unei locuințe. Copilul a fost transportat la Buzău la spital și este în afara oricărui pericol.

Tânărul din localitatea buzoiană Roșioru s-a apucat de dimineață împreună cu fratele său să lucreze la casa pe care vor să o construiască. Bărbatul folosea pentru pereți chirpici din vechea locuință. Pereții acesteia erau încă verticali însă șubreziți iar în momentul în care tânărul a desprins o bucată din zid , acesta s-a prăbușit peste el. Bărbatul a fost surprins sub dărâmături iar în cădere s-a lovit la cap de fundația de ciment. Lângă tânăr era și fata fratelui său de un an și jumătate care la rându-i a fost lovită de zid. Fratele localnicului a fost șocat când a văzut scena. Vecinii au sărit repede în ajutor și l-au scos pe tânăr și pe fetiță de sub mormanul de pământ.Bărbatul a fost urcat în mașină de fratele lui dar pe drumul către spital s-au întâlnit cu ambulanța. Medicul a încercat din răsputeri să-l resusciteze pe rănit însă după 40 de minute a constatat decesul. Avea gâtul rupt. Fetița a fost dusă la spitalul din Buzău însă viața ei nu a fost pusă în pericol.

Tânărul care a murit se căsătorise recent și nu avea copii. Din cauza sărăciei își construia casa din resturi de la o casă bătrânească, pentru că nu avea unde să locuiască.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.