Un cadavru în stare avansată de putrefacție a fost descoperit de polițiști în această dimineață la ieșirea din satul Tăbărăști

Descoperire macabră, la marginea unui sat din Buzău. Un cadavru în stare avansată de putrefacție a fost descoperit de polițiști în această dimineață la ieșirea din satul Tăbărăști. Trupul ar fi al unei femei de 45 de ani, dispărută de acasă de o lună de zile.

Aurica Anghel a fost văzută pentru ultima dată în seara zilei de 17 iunie. Ea trăia în concubinaj cu Marian Comănici, un bărbat din satul Tăbărăști. În seara zilei de 17 iunie, bărbatul a venit acasă cam amețit și n-a băgat de seamă că femeia nu se află la domiciliu. El le-a mărturisit polițiștilor că a remarcat lipsa ei abia dimineață.

Sunt martori care au văzut-o pe Aurica Anghel pe drum în seara zilei de 17 iunie, dar de atunci femeia parcă a intrat în pământ. Zile în șir, echipaje de poliție și jandarmerie, sprijinite de angajați ai Primăriei Gălbinași au căutat-o pe femeie peste tot: în casele părăsite, prin șanțuri, prin canale și prin alte locuri în care se putea afla femeia.

Deși este prematur ca cineva să se pronunțe, indiciile par să excludă varianta unie morți accidentale, iar asta pentru că trupul a fost găsit acoperit cu coarde de viță-de-vie, ca și când cineva ar fi vrut să îl ascundă.

Cunoscută cu probleme psihice, femeia primea o pensie de handicap și mai câștiga din munca cu ziua. Ea s-ar fi lăudat pe la oamenii din sat că a strâns câteva zeci de milioane de lei vechi și că îi păstrează la ciorap.

Cadavrul a fost preluat de anchetatori și transportat la morga SML Buzău, pentru efectuarea necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.