drum-300x240

Mai multe drumuri de interes județean vor intra în reabilitare grație proiectelor implementate de actuala administrație a județului. Este vorba despre cel care face legătura între Rm. Sărat și Buda, dar și legătura Pârscov-Brăiești. Ultimul drum județean care va intra în reabilitare în perioada imediat următoare este DJ 203K,de la Mărăcineni la Vintilă Vodă. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, în cadrul unei conferințe de presă susținută ieri la sediul PNL Buzău.
„Drumul de la Râmnicu Sărat la Buda pe proiect european a fost aprobată finanțarea și este în proces de licitație cu o valoare de 10 milioane de euro. S-a intrat în Planul Național de Dezvoltare Locală cu drumul de la Pârscov la Brăiești, iar astăzi(nr. joi) am primit aprobarea de la minister să intrăm și cu drumul de la Mărăcineni la Vintilă Vodă ”, a spus președintele CJ Buzău, Cristi Bîgiu.

Drumul județean de pe Valea Slănicului nu a mai fost supus unei reabilitări majore în ultimii ani, lucrările fiind limitate la plombări. În plus, drumul a fost  afectat, pe anumite tronsoane, de alunecări de teren produse în urma ploilor abundente căzute anul trecut și anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.