Marcel Duman zis ,,Matache,, în vârstă de 55 de ani împreună cu concubina sa Mihaela de 41 de ani împrumutau cu bani către diverse persoane aflate în impas financiar. Acestea din urmă erau însă nevoite să returneze împrumutul cu dobânzi între 10 și 20 la sută lunar. Cei care nu reușeau să înapoieze banii primiți ajungeau să fie amenințați culmea de Mihaela. Se pare că 9 persoane au picat în plasa celor doi numai în ultimul an.  Oamenii au fost împrumutați cu suma totală de 25 de mii de euro, iar unii dintre ei au ajuns să se teamă pentru viețile lor după ce au primit amenințări serioase de la concubina lui Duman.

În ziua de 23 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Buzău.

Poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe documente şi înscrisuri şi i-au condus pe cei doi suspecţi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău. Împotriva acestora a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind suspectat de săvârşirea infracţiunii de cămătărie, iar femeia de cămătărie şi şantaj. Marcel Duman a fost reținut pentru 24 de ore iar concubina sa Mihaela Bârlea este cercetată în stare de libertate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.