După ce a format multe generații de elevi în aviația militară, unul dintre dascălii Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”, subofițerul Mugur Gabriel Franciuc, trăiește emoțiile trecerii în rezervă. 

După o carieră de aproape 30 de ani în slujba patriei, în arma artilerie și rachete antiaeriene, colegul nostru, plutonier adjutant Franciuc Mugur Gabriel a trecut în rezervă. Noi, colaboratorii săi apropiaţi, i-am remarcat şi apreciat stilul dinamic, capacitatea de a şti să lucreze cu oamenii și disponibilitatea de promovare a spiritului de echipă.” , așa l-au descris colegii de la școala din unitatea militară de la Boboc, în ziua în care a trecut în rezervă. 

În ultimii nouă ani am fost subofițer specialist în cadrul Catedrei Tehnice de Artilerie și Rachete Sol – Aer din cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuiu”, unde m-am simțit cel mai bine datorită colegilor deosebiți cu care am colaborat, precum și datorită faptului că am putut pune umărul la modelarea multor serii de viitori militari.” 

– plt. adj. Mugur Gabriel Franciuc –„Vă mulţumim pentru tot, domnule plutonier adjutant Franciuc Mugur, şi vă dorim, din tot sufletul, mult succes în tot ceea ce veţi întreprinde în continuare! Aşa să vă ajute Dumnezeu!” , au transmis oficialii Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.