Marti, 30 iulie 2013, la invitația Centrului Cultural Francofon Buzău și a Consiliului Județean Buzău, o delegație din partea Ambasadei Franței va efectua o vizită tehnică la Buzău. Din cadrul delegației Ambasadei Franței,  vor face parte Caroline Socié, atașat pentru cooperare tehnică descentralizată,  Sévrine Jacobs, consilier  pe probleme de agricultură, Jérôme Richard, consilier pe probleme de protecție socială.

Scopul  acestei vizite tehnice este de a stabili și de a identifica specificul activităților din județ si prioritățile de dezvoltare  a județului Buzău, un aspect foarte important pentru demersurile oficiale  de  cooperare descentralizată cu un județ din Franța.

Potrivit programului vizitei, la ora 10, la Consiliul Judetean Buzau,are loc o întâlnire de lucru la care vor participa reprezentanți ai conducerii Consiliului Județean Buzău, directori si reprezentanti ai  institutiilor subordonate Consiliului Judetean Buzau ( DGASPC, Camera Agricola, Spitalul Judetean, Centrul Judetean de Cultura si Arta Buzau, Departamentul de Turism). La  ora 11,30 are loc lansarea ziarului Bonjour, Buzau, editat de Centrul Cultural Francofon Buzau si vizitarea noului sediu al Centrului Cultural Francofon Buzau, declaratii de presa cu ocazia acestei vizite si a lansarii ziarului, iar la ora 14 – întâlnire de lucru cu reprezentanții DGASPC Buzău, urmată la ora 15,30 de o  vizită de lucru la Soufflet Malt si Soufflet Agro de la Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.