Bărbatul din Bozioru care și-a dus băiețelul în pădure și l-a maltratat drept răzbunare față de soția sa care plecase în Spania, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta a fost supus unei expertize psihiatrice, iar medicii specialiști au stabilit că acesta avea discernământ în momentul comiterii faptei, motiv pentru care procurorul de caz a propus instanței arestarea preventivă pentru șantaj și rele tratamente aplicate minorului.

Cazul a ieșit la lumină la finalul lunii octombrie după ce mama copilului a primit înregistrarea video cu copilul său chinuit de tată. Atunci femeia a sesizat autoritățile și a fost deschisă o anchetă.

Reamintim că un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Bozioru, judeţul Buzău a avut de multe ori discuţii contradictorii cu soţia deoarece aceasta voia să plece la muncă în Spania. De multe ori discuţiile degenerau în adevărate scandaluri. Situaţia familiei din punct de vedere financiar nu era prea bună şi acesta a fost argumentul principal pentru care femeia voia să plece acolo, măcar pentru o perioadă cât să mai facă rost de nişte bani.
Soţul a rămas acasă cu copilul lor, un băiat în vârstă de 12 ani. Ca să se răzbune pe soţie pentru că nu i-a dat ascultare şi a plecat fără voia lui, bărbatul a luat copilul şi l-a dus în pădurea din apropiere. Aici, l-a legat de un copac, l-a tăiat cu un cuţit pe mâini, pe picioare şi pe burtă. Bărbatul a filmat agresiunea şi a trimis prin internet imaginile mamei băiatului.
Ulterior, bărbatul şi-a dus copilul acasă. Femeia, mama băiatului maltratat de propriul tată, a luat legătura cu Consulatul român din Spania, care a alertat Poliţia. Copilul maltratat a fost preluat de poliţie şi de ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean Buzău. Acesta a stat în grija cadrelor medicale câteva zile, apoi a fost luat de mama sa, care a venit de urgență din străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.