Starea carosabilului de pe DJ 203 K, în mai multe zone din comuna Mărăcineni, este deplorabilă, deși tronsonul se află de ceva timp în reabilitare. Astfel, sunt evidente nemulțumirile celor care tranzitează zilnic acest drum. Pe acest fond, primarul comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru, a ținut să clarifice aspectul responsabilității pentru starea actuală a carosabilului și a postat, astăzi, un mesaj în mediul online:

În ultima perioadă, în mediul on-line au apărut discuții referitoare la situația de pe DJ 203K. S-a spus acolo, printre altele, că Primăria Mărăcineni este responsabilă de starea carosabilului, ceea ce este total fals. Pot să înțeleg faptul că opoziția și-a început campania electorală, dar nu pot să accept o acuzație care se îndreaptă asupra întregii administrații din Mărăcineni.

În primul rând, pentru corecta informare a cetățenilor, trebuie spus că Drumul Județean 203K se află în reabilitare de mai mulți ani, responsabilă de proiect fiind compania Oyl Company Holding AG. Cum a lucrat această firmă în ultima perioadă vedem cu toții, iar nemulțumirile șoferilor sunt mai mult decât întemeiate. Sunt și eu șofer la rândul meu și mă lovesc zilnic de această problemă.

Ceea ce vreau să știe însă cetățenii este că noi, ca primărie, nu numai că NU suntem administratorii acestui drum, dar nu avem nici dreptul să intervenim în vreun fel asupra lui. Ba chiar am încălca legea dacă am face-o.

Singura care poate interveni acolo este compania menționată mai sus, căreia Consiliul Județean i-a predat amplasamentul, după care a așteptat ca ea să își respecte angajamentele și să termine lucrarea.

Aș vrea, așadar, să fiți încredințați că Primăria Mărăcineni își va face datoria în continuare cu simț de răspundere. Toate drumurile comunale și sătești care țin de noi se află în stare bună și vom face tot posibilul să creăm condiții bune de trai la Mărăcineni., a transmis primarul Constantin Dumitru, pe pagina de facebook a Primăriei Mărăcineni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.