De săptămâna viitoare, echipe mobile ale DSP vor vizita comunitățile locale unde nu există medic de familie pentru a efectua vaccinul anti COVID-19, pe baza unei liste de vaccinare realizate în prealabil, anunță Prefectura Buzău.

Aceste localități sunt : Bozioru, Buda, Cănești, Chiliile, Colți, Largu, Odăile, Pardoși, Racovițeni, Robeasca, Valea Salciei.

Totodată, deschiderea unui nou centru de vaccinare în Dumitrești, Vrancea, aproape de limita teritorială a județului Buzău, poate înlesni și mai mult accesul la vaccinare pentru localitățile comunelor Buda, Valea Salciei sau Pardoși.

Pentru operatorii economici, Comitetul National de Coordonare a Activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 a dispus măsuri pentru asigurarea vaccinării angajaților operatorilor economici și cu vaccinul Pfizer.

Astfel angajații companiilor pot solicita acum vaccinarea, direct la locul de muncă. Încurajăm toți operatorii economici interesați de acest aspect sa ia legătura cu DSP Buzău, pentru organizarea acestei acțiuni.

Prefectura Buzău reamintește pe această cale cetățenilor că vaccinarea Covid-19 în România este gratuită, este sigură, este voluntară și este armonizată cu strategia Comisiei Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.