bancaBuzoienii clienți ai Băncii Comerciale Române (BCR) trebuie să-și programeze din timp toate operațiunile bancare pe care intenționează să le efectueze în această perioadă. Asta, deoarece BCR a anunțat modificări în programul de lucru cu publicul la toate unitățile sale. Astfel, BCR își informează clienții că toate unitățile sale teritoriale retail și centrele de afaceri corporate nu vor avea program destinat acestora de 1 iunie.Programul de lucru cu publicul poate fi consultat la toate unitățile băncii.
De asemenea, în scopul creșterii calității serviciilor oferite, BCR a întrerupt temporar în noaptea de duminică, 31 mai, în intervalul orar 22.00 – 23.59, sistemul informatic care gestionează operațiunile cu carduri BCR, precum și rețeaua de acceptare ATM/MFM (mașină multifuncțională) / ASV (automat de schimb valutar) / APT și POS BCR.
Totodată, în intervalul duminică, 31 mai, ora 22.00 – luni, 1 iunie, ora 12.00, serviciile de Internet, Mobile și Phone Banking ale BCR, precum și serviciul de notificare operațiuni BCR Alert vor fi indisponibile pentru clienți.
BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienții băncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here