full 2In ultimii ani conditiile din unitatile de invatamant din comuna Cislau s-au imbunatatit considerabil. De asemenea, localnicii beneficiaza acum de sistem de canalizare in comuna, lucru la care abia daca puteau spera in urma cu cativa ani.

Toate aceste lucruri au dus la cresterea preturilor atat la terenuri, cat si la casele din comuna Cislau, chiar daca distanta fata de oras este una destul de mare. Tot mai multi oameni de la oras ajung sa prefere sa locuiasca la tara, dar unde au conditii aproape la fel ca in cartierele in care locuiau cu putin timp in urma.

“Am incercat, de-a lungul timpului, sa creem conditii foarte bune localnicilor din comuna noastra. Din acest motiv, se pare ca tot mai multi oameni din oras prefera comuna noastra. Se pare, din cate am vorbit cu localnicii, ca si preturile terenurilor au inceput sa creasca dup ace oamenii din zona, proprietarii in speta, au vazut ca a crescut cererea. Acest lucru nu poate decat san e bucure”, ne-a declarat Dumitru Mitroiu, primarul din Cislau.

Faptul ca tot mai multi oraseni aleg sa se mute la tara, si nu oriunde, ci chiar la Cislau este deja cunoscut de multa lume. Casele parasite pana nu demult incep sa se anime, iar batranii din sate se bucura ca incep sa aiba din nou vecini.

“Am vrut san e mutam la tara pentru ca nu mai puteam sa traim in apartamente la oras, fara gradina, fara aer curat, asa ca am cumparat o casa batraneasca aici, la Cislau, am renovat-o, iar acum nu am mai vrea nicicum sa plecam. Avem conditii ca la bloc, nun e trebuie nimic la mult”, ne-a declarat o localnica din Cislau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here