microhidrocentralaHidroelectrica scoate la vânzare în luna noiembrie un număr de 22 de active, reprezentând microhidrocentrale sau grupuri de microhidrocentrale, prețul total de pornire fiind stabilit la 69,91 milioane lei. În total, Hidroelectrica va încerca să vândă la licitație 31 de microhidrocentrale, situate în județele Suceava, Bacău, Neamț, Hunedoara, Maramureș, Brașov, Arad, Sibiu, Buzău, Vâlcea, Timiș, Argeș și Vrancea. Garanția de participare este de 10% din prețul de pornire, pe lângă care mai trebuie achitată suma de 2.000 de lei, reprezentând contravaloarea dosarului de prezentare și taxa de participare.
Ședințele de licitație cu strigare pentru vânzarea celor 22 de active vor avea loc în datele de 23, 24, 25 și 26 noiembrie. Documentele de participare la licitație trebuie trimise de către cei interesați la sediul Hidroelectrica în plicuri sigilate, până la data limită de 13 noiembrie 2015, ora 15.00.
Deschiderea plicurilor cu documente de participare se va face în datele de 16, 17, 18 și 19 noiembrie. Verificarea conformității documentelor de participare la licitație cu cerințele cuprinse în dosarul de prezentare se va face separat de către Comisia de licitație, care până la data de 20 noiembrie 2015, ora 16.00, va întocmi și afișa lista ofertanților acceptați.
La ultima licitație de acest tip, desfășurată în iulie, Hidroelectrica a reușit să vândă doar două microhidrocentrale din totalul de 34 scoase la licitație în luna respectivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here