CIMG2092Regionala CFR Galaţi scoate la licitaţie, în vederea închirierii, mai multe spaţii, precum şi câteva terenuri în câteva gări de pe raza sa de administrare, printre care si Gara Buzau si Gara Boboc.

Potrivit anunţului publicat zilele acestea în presa naţională de Sucursala Centrul Regional de Exploatare Întreţinere şi Reparaţii CF Galaţi, procedura este programată pentru 31 octombrie, la sediul Diviziei Patrimoniu din Galaţi.

La data anunţată va fi organizată o licitaţie publică deschisă cu strigare pentru închirieri de spaţii şi terenuri disponibilizate în mai multe staţii.

Mai precis, este vorba despre spaţii în Gara Buzau, precum şi în cea de la Boboc. Pe lista spaţiilor disponibile mai figurează locaţii şi în gările Făurei şi Găiseanca, Adjud, Barboşi (călători şi triaj),  Căiuţi, Comăneşti, Doftana, Feleşti, Focşani, Galaţi, Braila, Goioasa, Ghimeş, Mărăşeşti, Moineşti, Mizil, Odobeşti, Oneşti, Panou, Piscu, Pufeşti, Râmnicu Sărat, Sărata Monteoru, Şendreni, Şerbeştii Vechi, Tecuci, Tuluceşti şi Zoiţa.

În anunţul companiei se precizează că detaliile privind locaţiile, amplasarea, suprafaţa şi destinaţiile respectivelor staţii şi terenuri precum şi tariful minim de pornire a licitaţiei, plus taxele percepute se pot obţine direct de la sediul din Galaţi sau de pe pagina web www.cfr.ro.

Documentaţia de participare se poate depune până cel târziu vineri, 25 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here