Producătorul de sticlă Gerom Buzău, companie cu o tradiție de peste 44 de ani în prelucrarea sticlei, ce deține rol important în furnizarea de geam în domenii precum : arhitectural / construcții, industria auto, industria mobilei și a electrocasnicelor, a intrat în insolvență cu pierderi de peste 1 milion de euro și datorii de aproape 9 milioane de euro. Datele sunt calculate pentru 2015, scrie profit.ro.

Gerom, listată și la bursă, și-a cerut singură insolvența. Acțiunile companiei, cu peste 100 de angajați, sunt deținute în proporție de 80% de compania de dezvoltare imobiliară Hystria Expert București și de omul de afaceri Valeriu Guma, fost deputat în Republica Moldova. În 2013, Guma a fost condamnat la închisoare cu acuzația de mită către un director din Autoritatea de Administrare a Activelor Statului în dosarul privatizării Gerom.

Gerom Buzău se prezintă ca o companie cu tradiție de peste 40 de ani în prelucrarea sticlei, jucând un rol important în furnizarea de geam în domenii precum construcții, industria auto, industria mobilei și a electrocasnicelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here