romcarbonProducătorul de ambalaje din plastic Romcarbon Buzău (ROCE), controlat de investitori taiwanezi, mizează în acest an pe o creştere de aproximativ 15% a capacităţii de producţie, susţinută de investiţiile în curs de finalizare, conform Ziarului Financiar.
Romcarbon produce filtre auto şi industriale, materiale de protecţie, ambalaje din polipropilenă, folii şi ambalaje din polietilenă, produse din PVC reciclat şi polistiren expandat.
„Capacitatea de producţie va creşte cu aproximativ 15% până la finele anului. În acest an ne vom fo­caliza pe asimilarea de produse şi tehnologii noi, în paralel cu dez­voltarea celor existente“, au declarat oficialii companiei Romcarbon.
Compania avea în derulare anul trecut investiţii de 6,5 mil. euro, pentru achiziţia unei linii de producţie a tăviţelor şi caserolelor şi într-un pro­iect de reciclare a materialelor plas­tice. Investiţiile ar putea creşte capaci-tatea de prelucrare a Romcarbon la peste 30.000 de tone de deşeuri din materiale plastice anual, conform unor informaţii furnizate anterior de companie. Totodată, producţia de tăviţe şi caserole a Romcarbon ar putea ajunge la 8.000 de tone anual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here