evaziune-fiscalaO femeie de 47 de ani, administrator al unei firmei şi un bărbat de 51 de ani manager al unităţii sunt urmăriţi penal, fiind bănuiţi de evaziune fiscală. Prejudiciul se ridică la 2,14 miliarde de lei vechi. „În urma analizării materialului probator administrat de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, procurorul de caz a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o femeie de 47 de ani și un bărbat în vârstă de 51 de ani din municipiul Râmnicu Sărat, având calitatea de administrator, respectiv manager al unei societăţi ce are ca principal obiect de activitate „comercializarea produselor alimentare” sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.
Cei în cauză sunt bănuiți că, în perioada decembrie 2011 – decembrie 2013, nu au înregistrat în evidența contabilă achiziții de produse alimentare și nu au înregistrat veniturile obținute din valorificarea produselor finite, în acest mod fiind prejudiciat bugetul de stat cu suma totală de 214.091 lei.
Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice continuă cercetările şi întreprind activităţi în vederea recuperării prejudiciului,” spun reprezentanţii Poliţiei buzoiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here