apcaromProducătorul de material rulant Voestalpine VAE Apcarom (simbol bursier APC) estimează pentru 2015 o creştere a cifrei de afaceri de 13%, la 139 de milioane de lei şi investiţii de peste 16 milioane de lei. Cu toate acestea, societatea se aşteaptă ca profitul să scadă în acest an cu aproximativ 6%, la 11 milioane de lei, conform zf.ro.
Compania prognozează o creştere a cheltuielilor în acest an cu 1,8%, la 127 de milioane de lei, în timp ce veniturile sunt estimate să crească la 140 de milioane de lei, o majorare cu 1,2%. Acţiunile companiei sunt în prezent suspendate de la tranzacţionare, fiind în derulare operaţiunea de retragere a acţionarilor minoritari.
La începutul acestei luni, grupul austriac Voestalpine VAE a oferit acţionarilor minoritari ai Apcarom Buzău un preţ de 0,78 lei/titlu pentru preluarea restului de 4,14% din acţiuni care nu îi sunt în proprietate. Acţionarii au ales ieri noul consiliu de administraţie al companiei care este format din Helmut Kreiter (preşedinte), Johannes Oswald Rainer, Markus Maier, Vintilă Mocanu şi Marius Adăscăliţei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here