Iubește-ți atât valorile, cât și culorile!, este mesajul postat pe pagina de facebook Sus Muralul, un proiect inedit realizat în orașul Buzău, inițiativă menită să schimbe radical fațadele unităților de învățămân. Iar exemplul de astăzi reprezintă încă o reușită a întregii echipe.
Lucrarea încurajează educația armonioasă a copiilor de la vârstele cele mai fragede, atât prin respectarea și cunoașterea valorilor culturale și a tradițiilor naționale, cât și prin respectarea individualității și unicității celor mici, pentru ca aceștia să se poată dezvolta într-un mod cât mai sănătos și liber. Aici mai putem discuta și despre importanța iubirii și acceptării necondiționate, atât față de noi înșine, cât și față de cei din jur.
254972849 297156455516175 6919197660967567306 n
Mulțumim, Miruna Blănaru! Mulțumim, Primăria Buzău, și Centrul Cultural Alexandru Marghiloman!, este aprecierea făcută pe pagina Sus Muralul, postare la care sunt atașate imagini cu noua fațadă a clădirii Grădiniței nr. 18 din municipiul Buzău, situată în cartierul Broșteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here