elev tablaPotrivit unei situaţii comunicate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău, în liceele din judeţ mai sunt disponibile încă 556 de locuri, majoritatea în licee cu profil tehnic sau industrial, și doar 14 candidați rămași nerepartizați.

Astfel, cele mai multe locuri rămase încă neocupate, respectiv 62, sunt la Grupul de Meserii și Servicii Buzău, pentru specializarea turism și alimentație. Locuri libere au rămas şi la Grupul Şcolar Agricol Râmicu Sărat, mai exact 87 locuri la specializările  agricultură, protecția mediului, industrie alimentară și mecanică.

Și liceele cu renume mai au încă locuri libere. Astfel, la Colegiul Național Mihai Eminescu mai sunt 18 locuri libere la specializarea matematică-informatică, iar la Colegiul Național Alexandru Vlahuță din Râmnicu Sărat, 8 locuri la aceeași specializare.

Absolvenţii claselor a VIII-a care nu au participat la nicio repartizare pînă acum sau nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapelor I şi II de repartizare, mai au o șansă în cadrul ultimei repartizări care va avea loc mâine, 7 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here