bac2012Cei peste 2000 de absolventi din Buzau inscrisi la examenul de bacalaureat, vor sustine astazi examen la biologie, geografie, fizica, chimie, informatica, logica, economie, psihologie, sociologie sau filozofie.

Ministerul Educaţiei susţine că la ultima probă de la BACALAUREAT 2013 vor fi aceleaşi condiţii de exigenţă ca şi până acum, iar în unele cazuri mult sporite.

Candidaţii trebuie să fie prezenţi în sala de examen cel mai târziu la ora 9.00. Ultima probă de la BAC 2013 se va termina la ora 12.00. Organizatorii examenului spun că cel mai bine este ca elevii să intre în săli în jurul orei 8.30, astfel încât să fie prezenţi când sunt desigilate subiectele.

În cazul în care există situaţii în care trebuie utilizate subiectele de rezervă, proba trebuie să înceapă cu cel puţin o oră înainte de publicarea variantelor pe pagina de web a MEN.

Potrivit baremului, toate subiectele primite de elevi sunt obligatorii, iar candidaţii primesc 10 puncte din oficiu, punctajul maxim fiind de 100.

Elevii trebuie să ia minimum nota 5 la fiecare probă scrisă în parte, în timp ce media generală de BACALAUREAT 2013 trebuie să fie cel puţin 6.

Afişarea rezultatelor la Bacalaureat 2013 şi depunerea contestaţiilor vor avea loc pe 2 septembrie 2013, iar pe 5 septembrie se vor afisa rezultate finale, după soluţionarea contestaţiilor din cea de-a doua sesiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here