Astăzi este ultima zi în care se mai poate folosi tichetul „Euro 200“, destinat achi-ziţionării unui calculator. Elevii şi studenţii buzoieni care au primit aceste bonuritrebuie să se grăbească pentru că începând cu 1 septembrie, bonurile nu vor mai fi aceptate de magazinele care vând calculatoare.

Numărul elevilor buzoieni care au beneficiat anul acesta de sprijin financiar pentru achiziţionarea unui calculator prin programul „Euro 200“ se ridică la 667.  De menţionat este faptul că sistemele IT vor fi achiziţionate pe baza bonului, iar sumele vor fi virate în contul magazinelor.

Programul „Euro 200“, privind acordarea unui ajutor financiar în vederea achi-ziţionării de calculatoare, s-a adresat elevilor şi studenţilor care provin din familii cu ve-nituri brute lunare de până la 150 lei de fiecare membru. Sumele acordate nu acoperă însă preţul de achiziţie a unui calculator tip desktop. Pentru un sistem clasic, preţul de pornire este de 1.000 lei. La această sumă se mai adaugă însă şi monitorul, care poate fi achiziţionat cu sume cuprinse între 300 şi 500 de lei, apoi tastatura şi mouse-ul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here