BAC 2013 bacalaureat 1Probele scrise ale examenului de bacalaureat, sesiunea de toamna, debuteaza astazi cu examenul la limba şi literatura română, urmat, pe 27 august, de examenul la limba şi literatura maternă. Proba obligatorie a profilului va avea loc pe 28 august, iar cea la alegere a profilului şi specializării pe 30 august.

Afişarea rezultatelor se va face pe 2 septembrie, până la ora 12,00, urmând ca, în aceeaşi zi, să fie depuse contestaţiile, în intervalul orar 12,00 – 16,00. Rezolvarea contestaţiilor se va realiza între 3 şi 4 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 5 septembrie.

La Buzau, aproape 2000 de candidati s-au inscris pentru sustinerea examenului de bacalaureat, sesiunea de toamna, iar dintre acestia, jumatate sunt corigentii care nu s-au putut inscrie la prima sesiune.

Sesiunea august – septembrie a bacalaureatului a început luni cu proba A – evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română. Cea de-a doua probă de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă/B se desfăşoară în intervalul 19 – 21 august, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (C) în perioada 20 – 21 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here