bacalaureat 2013 subiecte proba de competente lingvistice limba engleza 96221 1

Astazi este ultima zi in care absolventii care dau examenul de bacalaureat, sesiunea de toamna, sustin competentele. De luni, odata cu inceperea probelor scrise, va incepe si greul.

Sesiunea august – septembrie a bacalaureatului a început luni cu proba A – evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română. Cea de-a doua probă de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă/B se desfăşoară în intervalul 19 – 21 august, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (C) în perioada 20 – 21 august.

Probele scrise vor debuta pe 26 august cu examenul la limba şi literatura română, urmat, pe 27 august, de examenul la limba şi literatura maternă. Proba obligatorie a profilului va avea loc pe 28 august, iar cea la alegere a profilului şi specializării pe 30 august.

Afişarea rezultatelor se va face pe 2 septembrie, până la ora 12,00, urmând ca, în aceeaşi zi, să fie depuse contestaţiile, în intervalul orar 12,00 – 16,00. Rezolvarea contestaţiilor se va realiza între 3 şi 4 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 5 septembrie.

La Buzau, aproape 2000 de candidati s-au inscris pentru sustinerea examenului de bacalaureat, sesiunea de toamna, iar dintre acestia, jumatate sunt corigentii care nu s-au putut inscrie la prima sesiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here