Un număr de 280 de elevi din țară au media de admitere în liceu 10, cei mai mulți fiind în București-29, apoi din Olt – 18, Dolj – 16, Cluj – 15, Buzău – 14, Vrancea și Argeș- câte 11, restul județelor având mai puțin de zece medii maxime.

1

BANU C. SORINA GABRIELA

LICEUL PEDAGOGIC „SPIRU HARET” MUNICIPIUL BUZAU

2

BEJAN S. MIRCEA ANDREI

COLEGIUL NATIONAL „MIHAI EMINESCU” BUZAU

3

CRACIUN F. IOANA

COLEGIUL NATIONAL „B. P. HASDEU” MUNICIPIUL BUZAU

4

CRISTEA A. MARIA

SCOALA GIMNAZIALA NR.11 BUZAU

5

DUTU C. ALEXANDRA

LICEUL TEORETIC „NICOLAE IORGA” ORAs NEHOIU

6

DUTU I. ADELIN-GABRIEL

LICEUL TEORETIC „RADU VLADESCU” ORAS PATARLAGELE

7

GHINEA F. GEORGE-ANDREI

LICEUL TEORETIC „RADU VLADESCU” ORAS PATARLAGELE

8

MIRCIOAGA C. ALEXANDRA IRINA

SCOALA GIMNAZIALA „GEORGE EMIL PALADE” BUZAU

9

MOLDOVEANU C. DIANA-ELENA

SCOALA GIMNAZIALA CAPITAN AVIATOR „MIRCEA T. BADULESCU” BUZAU

10

NEGOITA M. ANDREI-LAURENTIU

SCOALA GIMNAZIALa CAPITAN AVIATOR „MIRCEA T. BADULESCU” BUZAU

11

NICULAE C. ANDREEA-MIHAELA

LICEUL TEORETIC „RADU VLADESCU” ORAS PATARLAGELE

12

OPRINA B. DARIA MARIA

COLEGIUL NATIONAL „MIHAI EMINESCU” BUZAU

13

TUDORACHE M. CRISTIANA-DIANA

SCOALA GIMNAZIALa CAPITAN AVIATOR „MIRCEA T. BADULESCU” BUZAU

14

VLAD C. ANDRA IOANA

SCOALA GIMNAZIALa NR.11 BUZAU

 

A doua etapă de admitere va avea loc în perioada 17 iulie – 1 august, pentru candidaţii din seria curentă, precum şi pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2013 – 2014. Repartizarea computerizată în licee va avea loc în trei etape. În prima etapă de admitere se pot înscrie candidaţii din seria curentă, precum şi cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2013 – 2014. Potrivit calendarului admiterii în clasa a IX-a pentru anul şcolar 2013 – 2014, în perioada 5 – 9 iulie are loc completarea opţiunilor în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-aPotrivit metodologiei, din 5 până în 9 iulie vor fi completate opţiunile în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţi, şi vor fi verificate fişele editate de calculator, pentru corectarea eventualelor greşeli. În 16 iulie va avea loc repartizarea computerizată a absolvenţilor înscrişi în prima etapă. Listele cu candidaţii vor fi afişate în 17 iulie la şcolile în care elevii au învăţat şi la liceele la care au fost repartizaţi, iar până în 26 iulie pot fi depuse dosarele de înscriere.

În perioada 17 – 22 iulie vor fi completate fişele de opţiuni de către candidaţii care nu au participat la prima repartizare şi de către cei care au rămas nerepartizaţi. Repartizarea computerizată a candidaţilor din etapa a doua de admitere va avea loc în 25 iulie, în aceeaşi zi urmând să fie afişate listele la şcoli şi licee. Candidaţii repartizaţi vor putea depune dosarele de înscriere la licee în perioada 25 – 26 iulie.

În 26 iulie, liceele vor transmite situaţia locurilor rămase libere în urma neînscrierii candidaţilor admişi în cele două etape, iar în perioada 29 iulie – 1 august vor fi rezolvate, de către comisia judeţeană de admitere, situaţiile speciale, respectiv cele privind candidaţii care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi cei care nu au participat la primele două etape.

În etapa a treia de admitere în licee, repartizarea computerizată va avea loc în 5 – 6 august, pentru elevii care nu au participat la nicio repartizare, care nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară mai târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here