Poliţişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, Serviciului Rutier şi posturilor de poliţie comunale Verneşti, Cislău şi Calvini, au organizat activităţi preventive ce au avut ca grup ţintă căruţaşii.

Poliţiştii au explicat căruţaşilor din cele trei comune riscurile la care se expun atunci când nu respectă normele rutiere, în special atunci când circulă pe drumurile pe care le este interzis accesul, când nu au atelajele echipate corespunzător circulaţiei pe timp de noapte ori atunci când nu se asigură la traversarea drumurilor publice.

De asemenea, poliţiştii de la Prevenire au profitat de această ocazie şi     le-au adresat localnicilor şi recomandări pentru a nu deveni victime ale înşelăciunilor, în special a celor comise prin metoda „eveniment rutier”, ale infracţiunilor de furt sau tâlhărie.

Aproximativ 160 de căruţaşi au beneficiat de sfaturile poliţiştilor, care au fost susţinuţi în activităţile desfăşurate de către autorităţile publice locale din comunele Verneşti, Calvini şi Cislău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here