Elevul Colegiului Național B.P. Hasdeu, care și-a ironizat profesoara de desen pentru un videoclip în care  aceasta a apărut în urmă cu mai mulți ani, a fost sancționat cu nota doi la purtare. Decizia a fost luată în cadrul Consiliului Profesoral al școlii.

În urmă cu mai bine de o lună, Andrei Voicu, elev în clasa a unsprezecea la Colegiul „B.P.Hasdeu”, a lansat un comentariu pe un grup al elevilor din liceu. Alături de videoclipul unei melodii pe care profesoara de desen o interpretase în urmă cu 5 ani, când făcea parte dintr-o formație de muzică etno, băiatul a postat un comentariu în care își ironizează profesoara.

După săptămâni de anchetă, Consiliul Profesoral a decis sancționarea elevului cu scăderea notei la purtare. Nemulțumită de decizie, familia băiatului a luat deja legătura cu un avocat și este hotărâtă să ajungă în instanță.

În apărarea adolescentului a venit și Consiliul Național al Elevilor care arată că fapta acestuia nici nu poate fi pedepsită, potrivit regulamentului școlar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here