18456945

In urma cu o saptamana, voci din Inspectoratul Scolar Judetean anuntau ca lucrarile celor zece elevi care au obtinut punctaj maxim la examenul de bacalaureat ar putea fi recorectate. Se spunea ca totul a pornit de la invidie, la Ministerul Educatiei ajungand cateva sesizari cu privire la rezultatele obtinute.

“Va dati seama ca pot exista invidii. Din cate am inteles, pentru ca, deocamdata, nu am primit nimic oficial, parinti care suspecteaza ca lucrarile unor elevi ar fo fost supraevaluate au trimis la Minister anumite sesizari. Din acest motiv este posibil sa se ceara reevaluarea, dare u am convingerea ca peofesorii care au corectat lucrarile au fost obiectivi”, declara Geta Burducea, inspector scolar general adjunct.

O comisie a Corpului de Control al Ministerului Educaţiei a fost anuntata sa soseasca zilele urmatoare la Buzau, insa nu se stie cu exactitatea cand se va intampla acest lucru. Membrii comisiei ar putea recorecta lucrarile de nota 10.00, la adresa carora au primit mai multe sesizari.

In judetul Buzau au exista 10 medii de nota 10.00. Noua dintre ele au fost obtinute de eleve de la Colegiul National Bogdan Petriceicu Hasdeu, iar una dintre mediile de 10.00 a obtinut-o un elev dela Liceul Marghiloman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here