Doi elevi de liceu, unul din Buzau de la Liceul cu Program Sportiv şi altul de la Ramnicu Sarat au fost eliminati astazi din sala la examenul de bacalaureat dupa ce au fost prinsi cu copiute. Supraveghetorii au fost cei care au descoperit ca liceeni au asupra lor copiuţe si le-au cerut sa predea lucrarile si sa paraseasca sala de examen. Liceeni vor putea sa isi incerce norocul abia anul viitor, la sesiunea din vara a examenului de bacalaureat.

Un număr de 2.780 de elevi din judeţul Buzău au participat miercuri la proba obligatorie a profilului, la Bac 2016.

Elevii de la profilul umanist au susţinut proba la Istorie, iar elevii de la profilele real (specializările matematică-informatică şi ştiinţele naturii), pedagogic şi servicii susţin proba la Matematică.

Elevii care au studiat la profilul Ştiinţe ale Naturii şi au susţinut miercuri proba la Matematică au avut la Subectul I un număr complex de ridicat la pătrat, de calculat o arie şi o ecuaţie a dreptei care trece printr-un punct. La Subiectul II au avut de rezolvat o matrice de gradul 2 şi o lege a compoziţie, în timp ce la Subiectul III au avut de calculat o funcţie, dar şi de calculat integrala în cadrul funcţiei.

Cei de la profilul Tehnologic au avut de rezolvat la examenul de Bacalaureat o integral, o matrice şi de calculat nişte polinoame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here