Elevii au fost repartizaţi computerizat în licee, iar rezultatele au fost afişate cu o zi mai devreme decât era prevăzut iniţial în calendarul aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale. Listele complete, inclusiv ierarhizările, sunt postate public pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale astfel ca toţi elevii să le poată accesa. la nivelul județului Buzău s-au înscris 3.128 de elevi și au fost repartizați 3125, numărul total de locuri disponibile fiind de 4002. Au rămas astfel neocupate 877 de locuri. Colegiul Economic, Colegiul Național „B.P. Hasdeu”,  Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, Liceul Tehnologic „Alexandru Marghiloman”, Liceul Teoretic „Radu Vlădescu” din Pătârlagele  și Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare” din Rm. Sărat sunt singurele unități de învățământ buzoiene unde locurile au fost ocupate la prima strigare.

„Hasdeu” a fost din nou în top, ultima medie de admitere aici fiind 9,54, la profilul uman, specializarea filologie – bilingv română /limba engleză.

În acelaşi timp, ultima medie de admitere la liceu anul acesta a fost 3,64, la Liceul Tehnologic „Victor Frunza” din Rm. Sărat.

Trei eleve nu au putut fi repartizate pentru că nu au scris suficiente opțiuni. Este vorba de două eleve din comuna Buda și una din comuna Cătina care au medii cuprinse între 3,42 si 4,80.

Vezi aici situația la nivelul județului Buzău http://admitere.edu.ro/RapoarteJudet.aspx?jud=11

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here