monteoruÎntâlnire între poliţişti şi copiii participanţi la Tabăra Francofoniei. Oaspeţii în uniformă au discutat cu elevii aflaţi în vacanţă despre regulile pe care aceştia trebuie să le respecte pentru a avea o vacanţă în siguranţă.

Poliţiştii din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii şi Biroului Rutier Buzău s-au întâlnit cu elevii şi preşcolarii care participă la Tabăra Francofoniei, organizată în localitatea Sărata Monteoru.

Au fost prezenţi 76 de copii din 10 judeţe ale ţării, cu vârste cuprinse între 6 – 16 ani, precum şi 12 profesori coordonatori şi voluntarii belgieni.

Poliţiştii au reamintit elevilor aflaţi în vacanţă regulile de circulaţie pe care trebuie să le respecte pentru a nu deveni victime ale accidentelor de circulaţie, reguli ce trebuie respectate în călătoriile cu mijloacele de transport şi le-au explicat riscurile la care se expun în cazul sustragerii de sub supravegherea adulţilor.

Discuţiile dintre poliţişti şi elevi au vizat şi protecţia banilor şi a bunurilor personale (telefoane, aparate foto, camere video), oaspeţii în uniformă adresând copiilor şi recomandări referitoare la prevenirea furturilor din locuinţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here