eleviGata cu vacanta, incepand de astazi, elevii si prescolarii se intorc la scoala, respectiv la gradinita. Dupa o saptamana de vacanta fortata, impusa de conditiile meteo nefavorabile, apoi inca o saptamana de vacanta intersemestriala, de astazi incep scolile. Autoritatile locale si inspectorii scolari dau asigurari ca atat accesul catre scoli, dar si circulatia pe drumurile din judet se desfasoara fara probleme, astfel ca elevii vor putea ajunge linistiti la scoala pentru a putea incepe semestrul II.

De asemenea, autoritatile locale dau asigurari ca centralele termice din scoli vor functiona la capacitate maxina, astfel ca elevii vor avea parte de caldura.

Urmatoarea vacanta a elevilor va fi vacanţa de primăvară de sâmbătă, 12 aprilie 2014 până marți, 22 aprilie 2014.

De miercuri, 23 aprilie 2014 până vineri, 20 iunie 2014 sunt programate cursuri, iar de sâmbătă, 21 iunie 2014 începe vacanţa de vară, până duminică, 14 septembrie 2014.

În zilele libere prevăzute de lege nu se organizează cursuri.

Săptămâna 7–11 aprilie 2014 din semestrul al doilea este săptămână dedicată activităților extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului numit „Şcoala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, având un orar specific.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here